Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sthlms Ishockeyförbund


Helgen 27-28 januari finns det tillfälle att visa upp sig inför uttagningarna till TV-pucken 2018. Läs mer i inbjudan som finns i texten.
 

Skridskons dag 6/1

(2018-01-03 10:55)
Kom till Skridskons dag den 6 januari! Från kl.12.00 på Östermalms IP och under hela dagen kan man komma och åka skridskor.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2017-12-23 13:00)
Under helgerna har kansliet öppet (nästan) som vanligt. Förutom de röda dagarna har vi stängt 22/12 och 5/1. God Jul och Gott Nytt År önskar Stockholms Ishockeyförbund!
 
Lagledningen för Stockholms distriktslag med huvudtränare Lasse Billing i spetsen har tagit ut följande trupp till Stålbucklan 2018.
 
Stockholm ska fortsätta att leda utvecklingen inom svensk ishockey även i framtiden och för det behövs väl fungerande föreningar.
 
Nu finns en guide för att tillämpa Stockholmsmodellen. Läs mer här i nyheten!
 

Stockholmsdomare till OS!

(2017-12-01 09:47)
I veckan blev det offentligt att två domare från distriktet tagits ut till OS i Sydkorea. Det är linjedomaren Jimmy Dahmén och huvuddomaren Katarina Timglas.
 

"Rätt från start"

(2017-11-29 11:56)
Vårt härliga gäng utbildare med ”L-G” i täten kommer att träffa samtliga våra föreningar under november och december och målgruppen är ledare för våra U9 och U10 lag.
 
Två gånger årligen bjuds ordförande- och sportchefer in till konferens för att diskutera aktuella frågor och utvecklingsområden inom Stockholmshockeyn.
 
Nu finns vårens tränarkurser ute till anmälan. Passa på att säkra din plats redan nu.
 
Idag inleds 2017 års TV-pucksturnering och vi avslutar serien ”Inför TV-pucken” med en pratstund med våra två huvudtränare Jörgen Hägg och Magnus Welin.
 
Med två dagar kvar till TV-pucken kollar vi av läget med målvaktstränarna Robin Blidstrand och Magnus Eriksson.
 
Nästa vecka åker Stockholms två lag mot TV-pucken i Göteborg. Denna gång har vi tagit ett snack med materialförvaltarna Mats Modén och Martin Johansson.
 
Simon kommer att gå vidare till nya spännande yrkesutmaningar och vi söker därför efter hans efterträdare som tävlingsansvarig på kansliet.
 
Denna vecka tar vi oss en titt på en annan viktig funktion kring TV-pucklagen, sjukgymnasten. Vi ställde lite frågor till Dennis Schirmer.
 

Istidsschema:

Istider v.3-9

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 08 530 330 45
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil