Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sthlms Ishockeyförbund


Denna vecka tar vi oss en titt på en annan viktig funktion kring TV-pucklagen, sjukgymnasten. Vi ställde lite frågor till Dennis Schirmer.
 
När pucken släpps i årets TV-pucksturnering i Göteborg så har förberedelserna inför turneringen pågått sedan länge. Bakom kulisserna jobbar våra TV-pucksledare hårt för att allt ska klaffa. En viktig roll är lagledarnas.
 
När 2017 SAP NHL Global Series, matcherna mellan Colorado Avalanche och Ottawa Senators i Stockholm, nu närmar sig går NHL och Stockholms Ishockeyförbund ihop för att slå vakt om hockeyns värdegrund, principer att följa på och utanför isen.
 
Den definitiva serieanmälningstiden till Stockholm Hockey Cup har tagit slut och serieindelningen och spelschemat är klart. Nu kan du också hitta kvalificeringen från hybridserierna.
 

Spelschemat är klart!

(2017-10-04 19:36)
Nu finns spelschemat för Stockholm Hockey Cup publicerat. De nya seriebestämmelserna som våra föreningar varit med och format har inneburit utmaningar i arbetet med spelschemat.
 
Nu startar hockeyskolorna för dig som vill prova att spela ishockey. Lagom till att hockeyskolorna startar nu till hösten har Intersport i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet ett erbjudande om att köpa hockeyutrustning till mycket bra priser.
 
För en tid sedan fylldes Quality Globe Hotels stora auditorium Cosmos med 180 föräldrar till barn inom stockholmsishockeyn. Ämnet för kvällen var föräldrautbildning med Johan Fallby. Lyssna vad han själv har att säga till dig som idrottsförälder.
 
Nu är det dags att ansöka till Idrottslyftsprojektet damhockeysymposium som har sista ansökningsdatum på söndag 1 oktober 2017.
 
Den definitiva serieanmälningstiden till Stockholm Hockey Cup tog slut den 15 september och efter det har en serieindelning gjorts. Du hittar den via länken här i nyheten.
 
Det finns platser kvar till höstens OVR-kurser. OVR är det system som matchrapporteringen görs i och kursen ger dig grunderna i att kunna rapportera matcher online.
 
Nu har Stockholms Ishockeyförbunds webshop uppdaterats med kepsar och ett "fan kit" bestående av mössa, halsduk och keps. Klicka på bannern på förstasidan för att komma till shopen.
 
Svenska Ishockeyförbundet informerar om nyheter gällande lagförsäkringen. Här under kan du läsa brevet från Svenska Ishockeyförbundet som riktar sig till alla föreningar i Sverige.
 
Vill du hjälpa till i sekretariatet men känner att du inte har riktig koll på utvisningar, kvittningar och annat? Då finns båsfunktionärskursen!
 
I en artikel i Expressen uttalar sig nyblivne Stanley Cup-mästaren Patric Hörnqvist om idrottsföräldrar. Bland annat nämner han att glädjen av att idrotta ibland glöms bort.
 
Lyssna på vad Gabriel Landeskog tycker och tänker om din roll som förälder. Han lyfter bland annat fram vikten av att vara rätt sorts stöd och hur du kan vara en förebild för ditt barn.
 

Istidsschema:

Is finns att hyra igen från v.32. 

Istider v.42-44

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 08 530 330 45
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil