Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sthlms Ishockeyförbund


Stockholms Ishockeyförbund arrangerar nu i september kursen Målvakt 1 som ställdes in i våras.
 
Om en vecka startar Stockholm Hockey Week, ett arrangemang som ordnas av Stockholm Live och Djurgårdens IF med Stockholms Ishockeyförbund som medarrangör.
 
Nu är det dags att anmäla sig till höstens utbildningar för matchrapportering i TSM-OVR.
 

Stanley Cup i Väsby

(2017-08-01 09:42)
Det händer ibland att Stanley Cup-bucklan kommer på besök till Stockholm. De senaste åren har bland annat Marcus Krüger haft med den till Björkängshallen, Johnny Oduya till Zinken och Jocke Nordström till Trollbäckens IP. Igår kom den till Väsby.
 
Den preliminära serieanmälan till Stockholm Hockey Cup har avslutats och tävlingskommittén kommer inom den närmsta tiden att arbeta med serieindelningar för respektive åldersklass.
 
Nu finns den preliminära serieindelningen för serier i Region Öst publicerad.
 
Onsdag 14 juni ägde Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte rum. Styrelsens ordförande Göran Tidström hälsade cirka 80 deltagare välkomna innan utdelning av utmärkelser och priser till de olika seriesegrarna.
 
Skickat som pressmeddelande den 15 juni 2017. Efter en summering av säsongen 2016/2017 kan ishockeyn i Stockholm kan glädjas åt stora framsteg!
 
I augusti kommer flera NHL-stjärnor till Ericsson Globe för att stödja Stockholmshockeyn. Då går Stockholm Hockey Week av stapeln!
 
Vi söker dig som är en duktig ekonom, har ett brinnande intresse för idrott och tillsammans med 6 andra medarbetare vill vara navet i vår ekonomi och administration. Stockholms Ishockeyförbund är landets största hockeydistrikt med ca 14 000 licenser.
 

Jörgen Selfvén 1964-2017

(2017-06-07 13:07)
Stockholmshockeyn har sorg. Vi har nåtts av det ofattbara beskedet att distriktsdomaren Jörgen Selfvén har avlidit i en tragisk olycka under måndagen.
 
I förra veckan hade Stockholms Ishockeyförbunds damkommitté bjudit in till ett summeringsmöte för säsongen 2016/2017.
 
Vid Stockholms Ishockeyförbunds 70-års jubileum den 11 november 2016 instiftades Sundbybergs IK Hockeys och Stockholms Ishockeyförbunds flickhockeystipendium.
 
Stockholms Ishockeyförbund har träffat en överenskommelse med Södermanlands Ishockeyförbund och Upplands Ishockeyförbund avseende förutsättningar för deltagande i seriespel i Stockholm Hockey Cup (SHC) för lag från dessa distrikt säsongen 2017/2018.
 
Sundbybergs IK:s ishockeysektion har undertecknat Idrottsbrevet och deltar i kampen för barns rättigheter till sin integritet.
 

Istidsschema:

Is finns att hyra igen från v.32. 

Istider v.33-37

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 08 530 330 45
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil