Hoppa till sidans innehåll

Mustachkampen

09 NOV 2018 18:49
Tumbas a-lag stöttar mustachkampen med att spela i speciella matchtröjor under november som sedan kommer att auktioneras ut.
  • Uppdaterad: 09 NOV 2018 18:49

Nu under november månad kommer Tumbas A-lag att uppmärksamma hälsoproblemen som drabbar män. Mustaschkampen drivs av Prostatacancerförbundet som varje år i november och december driver denna kampanj för att uppmärksamma och samla pengar till forskning kring prostatacancer som är den vanligaste formen av cancer i Sverige. Vi kommer sedan att auktionera ut matchtröjorna laget spelat i under de hemmamatcher som är i november. Spelarna skänker hela vinsten till Movember Foundation. Så hur gör du?

Mejla ditt BUD följt av namn på den aktuella spelaren, tillsammans med ditt mobilnummer och bud i kronor till This is a mailto link t.o.m. 1 december. Alla bud är bindande.

Utropspriset börjar på 500kr då spelarna själva startat budgivningen med denna summa.  Budlistan uppdateras ett par gånger i veckan så att ni vet hur ni ligger till. Följ budgivningen på vår Facebooksida: www.facecbook.com/tumbahockey.

Tack för att ni vill vara med och bidra och tillsammans med oss uppmärksamma hälsoproblem som drabbar män och deras närstående. 

Tack till de sponsorer som ordnar så detta är möjligt: CCM, Hagsätra, TT fasad, DBB bygg och Oremic.

 

Skribent: Håkan Karlsson
Epost: This is a mailto link

Istidsschema:

Istider v.33-40

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 0853033045
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil