Hoppa till sidans innehåll

A-lag herrar säsongen 2017-18

2017-08-16 21:49
När sommarens sista kallsup är tagen ser vi slutet på silly season
  • Uppdaterad: 2017-08-16 21:49

Som vanligt har sommar vädret varit omväxlande med februari kyla, juli värme och november regn, då känns det riktigt härligt att Ishuset slår upp dörrarna igen. Säsongen startar och silly season tar slut, alla börjar sätta sina trupper och det blir på riktigt igen.

På sociala medier har det gått att läsa om oron inför säsongen, dåligt med info från Tumbas a-lag för herrar och det stämmer, sportchefen har valt att vara snål med den eftersom det ofta blir ändringar ända till säsongen går igång igen.

Efter förra säsongens nedflyttning till div 2 så är klubbens mål att på sikt bli en stabil div 1 klubb men utan riskera en massa. Det får ta den tid det tar, vi har till den här säsongen satsat på sommarkontrakt för att på det sättet höja motivationen att sommarträna, det gick väl så där.

Truppen inför säsongen ser mycket spännande ut vi fyller på med några spännande nyförvärv får tillbaka några gamla Tumbanamn kan nämna spelare som Erik Stenroos, Emil Tikka, Albin Steiner, Tobbe Eriksson, Igor Seluska och Dennis Strand. På minussidan märks Joonas Ruotsaari, Rasmus Hagström bland några till. Definitiv spelartrupp uppdateras på a-lagets lagsida.

Ibland är det lite att jobba i uppförsbacke när man suttit med spelare gjort klart allt och får slutorden ”det här känns riktigt bra vad kul det ska bli ”. 2 dagar senare kommer övergångspapper från konkurrent klubb på samma spelare. Det är bara spotta i näven och jobba vidare men ärlighet vore uppskattat.

A laget i år kommer ledas av Uffe Rådbjer som tränare, Stephan Forsström som lagledare och Tomas Holmström som materialare. Med är också, som alltid, Åke Kjerrman som inför säsongen har gjort ett kanon jobb med upprustning av omklädningsrum fixat allt material så det är helt och rent. Tack för det!

Några träningsmatcher kommer framöver för att den 19:e september ha seriepremiär hemma mot Nacka, välkomna att kolla!

Skribent: Håkan Karlsson
Epost: This is a mailto link

Istidsschema:

Istider v.42-48

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 08 530 330 45
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil