Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser domare

19 JUL 2019 20:24
Vid Stockholms ishockeyförbunds årsmöte tilldelades två domare med Tumba ursprung utmärkelser
  • Uppdaterad: 19 JUL 2019 20:24

Till årets linjedomare i distriktet utsågs Kevin Baldervin. Årets linjedomare tilldelas den linjedomare i regions- eller distriktsserier som gjort bäst insatser under året.

Kevin Baldervin

”Årets pristagare är fortfarande relativt ny i branschen. Men med nu två säsonger i ryggen som distriktsdomare har vår pristagare redan etablerat sig som en förebild bland linjedomarna. Med ett brinnande engagemang, seriösa förberedelser och med en förträfflig blick för spelet visar han stor potential inför framtiden. Vår pristagare blir till hösten uppflyttad en division och har därmed blivit uppflyttad varje år som aktiv. Fortfarande ung finns det fortfarande steg kvar att ta och vi är övertygade om att vår pristagare kan gå hela vägen till toppen. Årets linjedomare är Kevin Baldervin!”

Till årets domaransvarige i föreningarna utsågs Jakob Karlsson med följande motivering.

Jakob Karlsson, IFK Tumba

”Jakob har precis all egenskaper som en driftig DAIF behöver. Han arbetar ivrigt med stor seriositet med sin ungdomsdomargrupp och resultaten har inte låtit vänta på sig. IFK Tumba har under Jakobs vingar vuxit till en av de föreningar som får fram flest domare. En stabil ungdomsdomargrupp är en viktig kugge i alla ungdomsföreningar och med Jakobs vid rodret kan inte bara IFK Tumba utan även Stockholms Ishockeyförbund vara trygga i att det finns goda förutsättningar för såväl dagens som morgondagens utmaningar. ”

 

 

Skribent: Håkan Karlsson
Epost: This is a mailto link

Istidsschema:

Istider v.33-40

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 0853033045
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil