Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sthlms Ishockeyförbund


Stockholmsmodellen

(2018-12-13 11:45)
Under två lördagar i början av december genomfördes utbildningar i Stockholmsmodellen i Spånga och Haninge.
 
 
I helgen genomförs två nya utbildningar i Stockholms Ishockeyförbunds regi, med dam och flickledarutbildningen "Olika men ändå lika" i spetsen.
 

DM har avgjorts!

(2018-11-28 13:37)
Distriktsmästerskapet för U15, U14 och Flickor A avgjordes i helgen.
 

DM och Pojkar Z

(2018-11-20 09:08)
Det drar ihop sig till både distriktsmästerskap och poolspel i serien pojkar Z!
 
I början av december genomförs två utbildningstillfällen inom "Stockholmsmodellen". Det är dels en ledarutbildning, men också en spelarutbildning för de som anmäler sig till att ingå i övningsgrupp.
 
Igår lanserade Riksidrottsförbundet idrottsombudsmannen och en visselblåsartjänst för en trygg idrott.
 
Landstinget beräknar att stadens befolkning kommer växa med 11%, men inga fler ishallar planeras. Läs mer här i nyheten.
 
Stockholms Ishockeyförbunds kansli söker en studerande med juridikintresse till tjänsten som handläggare av bestraffningsärenden.
 
Serierna U13 till U15 i Stockholm Hockey Cup börjar gå mot sitt slut och ska sedan lottas om. Här kommer lite kort info om hur det går till.
 
I slutet av förra veckan stängdes Zinkensdamms Ishall på grund av risk för att den skulle rasa samman. Nu gör Stockholms Ishockeyförbund ett uttalande i frågan.
 

Om TV-puckens 20:e upplaga

(2018-10-30 15:14)
Vi gör ett hopp i historien till 1978, då den tjugonde upplagan av TV-pucken spelades. Finalspelet avgjordes då på Hovet, precis som premiäråret 1959.
 
Vi gör en tillbakablick till den allra första TV-pucken, 1959!
 
I nästa vecka är det dags för den 60:e upplagan av TV-pucken. Och med anledning av det kommer vi fram till dess göra tillbakablickar till olika TV-pucksupplagor. Men först ska årets organisation kring laget presenteras.
 
Har ni i föreningen en idé och behöver medel för att kunna genomföra ett projekt som kommer gynna flickhockeyn i Stockholm? Eller har ni en ledare inom er flickverksamhet som ni vill uppmärksamma? Då kan ni söka medel ur Flickhockeyfonden.
 

Istidsschema:

Istider v.50-52

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 08 530 330 45
E-post: kansliet@tumbahockey.se

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil