Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sthlms Ishockeyförbund


Tillståndsansökningar för cuper och internationella träningsmatcher som spelas i augusti bör skickas till oss före den 25/6 så att vi hinner behandla dessa. Alla cuper ska sökas tillstånd för oavsett var de går, gäller även ”hockeyskoj"
 
Torsdagen 4/7 stänger vi båsdörrarna för semester. Vi hänvisar resp ärende till stockholm@stockholmhockey.se. Måndagen 5/8 är vi åter på plats. Vi önskar er alla en härlig semester!
 
Rätt mailadress är uppdaterat i annonsen
 
Är du idrottsintresserad och trivs du i en omväxlande och händelserik miljö? Söker du utmaningen i att hitta lösningar? Är du en lagspelare som brinner för att ge service? Då kan det vara dig vi söker!
 

Distriktsmästerskap 19/20

(2019-06-04 16:08)
Här finner ni info gällande DM för kommande säsong. Rör spelare U16-U14 samt FA
 
Nu på fredag 7/6 stänger vi för anmälan till PZ och DM.
 
En modernare syn på träning och tävling. Matchen är en del av träningen och ingår i hockeyutbildningen, men matchen är inte slutmålet. Alla ska få delta och utvecklas i den miljön.
 
SAVE THE DATE. Preliminära datum för höstens Upptaktsmöten till Stockholm Hockey Cup. Preliminärdatum, 19/9(äldre U16-U13+FA) och den 26/9(U12-U9+FB+FC). Inbjudan med tider och plats går ut till klubbarna i god tid innan dessa möten.
 
Serieindelningen för Hockeytvåan, Hockeytrean, J20 och J18 Elit är fastslagen av TK Region Öst. Övriga serier lottas när anmälningsläget är klart.
 
Det är ytterst angelägna frågor som belyses i Sportbladets serie som granskar ungdomsidrotten. Nu har turen kommit till Ishockeyn.
 
Tjänsten omfattar 50 % och innebär i huvudsak domartillsättning och service till föreningar och domarkåren i samarbete med vår domarkommitté och övriga kanslistab.
 
Igår blev Småkronorna världsmästare på hemmaplan genom seger mot Ryssland i en final som fick avgöras i förlängning.
 
Vid Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte delas stipendiet Torsten Flygelholms minne ut till en ungdomsledare. Nu kan föreningarna nominera pristagare.
 

Sia-fonden är lanserad!

(2019-04-02 14:18)
 
Inom ramen för att skapa trygga idrottsmiljöer fortsätter Stockholms Ishockeyförbund att satsa på inspirerande och givande utbildningar för föräldrar.
 

Istidsschema:

Istider v.18-19

 

 

GillaFacebook

 

 

 

Postadress:
IFK Tumba IK - Ishockey
Munkhättevägen 41
14740 Tumba

Kontakt:
Tel: 0853033045
E-post: kansliet@tumbahockey.se

Se all info

 

Botkyrkabyggen orange liten

 

JE-Bil